Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Από την ΕΡΤ στη ΝΕΡΙΤα και οι παράπλευρες απώλειες ενός πουλημένου αγώνα



Δόθηκε στη δημοσιότητα για “δημόσια διαβούλευση”(έτσι ονομάζουν οι κατοχικές κυβερνήσεις τις επιβολές των διατεταγμένων από τον κατακτητή νόμων), το νομοσχέδιο για τον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Το όνομα του θα είναι «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση ΑΕ» ΝΕΡΙΤα(.ε)


Οπως δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο νέος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορές θα λειτουργήσει μέχρι τις 29 Αυγούστου.
Όπως ανέφερε, ο νέος κρατικός φορέας θα απασχολεί τουλάχιστον 1000 με 1200 άτομα ενώ ήδη έχει γίνει η επιλογή ατόμων “εγνωσμένου κύρους” για τη στελέχωσή του.
Για το υπάρχον προσωπικό διευκρίνισε ότι θα απολυθεί όλο, αλλά θα έχουν προτεραιότητα στις νέες προσλήψεις όσοι πραγματικά έχουν “αποδώσει έργο” στην ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια.

Σε απλά Ελληνικά και όπως μάθαμε να μεταφράζομε τη γλώσσα των νεοταξιτών του ολοκληρωτισμού των κατοχικών κυβερνήσεων…
Από τους 2600 περίπου εργαζόμενους της πάλαι ποτέ ΕΡΤ, αποκαθίστανται στο νέο φορέα του σιονιστικού άξονα, “τα δικά μας παιδιά” που πιστά εκτέλεσαν μέχρι σήμερα τις οδηγίες μας για φίμωση της αλήθειας και αλοτρίωση των μαζών.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, αυτοί είναι περίπου 1200.
Στο οργανόγραμμα των θέσεων που θα προκύψει στο υπό εκκόλαψη κατοχικό κανάλι της ΝΕΡΙΤα, θα καμαρώσει ο χειμαζόμενος λαός τα πρόσωπα αυτών που μέχρι σήμερα με περίσσια γλίτσα υπηρέτησαν το σύστημα στη χαλιναγώγηση του.
Από τους υπόλοιπους, όσοι παραμένουν πιστοί στο κατοχικό καθεστώς, ως ανταμοιβή θα λάβουν τη μετάταξη τους κατά προτεραιότητα σε άλλους δημόσιους οργανισμούς στις φετινές προσλήψεις, που από καιρό έχουν ανακοινωθεί, αλλά περιμένομε το ξεκαθάρισμα του τοπίου για να προχωρήσομε στις προκυρήξεις.
Οι υπόλοιποι δηλαδή 1300 περίπου, μη διανοηθείτε να πάρετε το μέρος του όχλου, γιατί θα πεταχτείτε με συνοπτικές διαδικασίες στον καιάδα της ανεργίας.

Κατά τα άλλα, τα πλήθη είτε συνοστιζόμενα κάτω από τα συνεργαζόμενα με την τρικομματική καρικατούρα κόμματα της “αντιπολίτευσης”, είτε κάτω από τα δοσίλογα συνδικαλιστικά τους όργανα, είτε από κατευθυνόμενες ομάδες, αλλά και παρασυρμένοι από το ρεύμα πολίτες που πίστεψαν στο έναυσμα του ξεσηκωμού,
έτρεξαν να υπερασπιστούν τους ένοικους της Αγ. Παρασκευής.

Καλώντας τους σε ένα νυν υπερ πάντων αγώνα και σε μια επ αόριστον πολιτική απεργία, ξεχνώντας τις προηγούμενες κλαδικές-συντεχνιακές απεργίες και το άδοξο τέλος τους.
Δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε η οργανωτική πανουργία του κατακτητή, ο οποίος φρόντισε πριν προβεί στην εκτέλεση της διαταγής που έλαβε, να δέσει χειροπόδαρα τους πιθανούς δραπέτες των δεσμών του, με την υπόσχεση της μετάταξης και την απειλή της ανεργίας. Ήταν άλλωστε μέχρι τώρα, δικά του παιδιά.

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα.
Ο χορός του εθνομηδενισμού και της διάλυσης του κράτους συνεχίζεται ακάθεκτος κι εμείς παραμένομε ουραγοί των εξελίξεων, συρόμενοι πίσω από σημαιάκια και δοσίλογα συνδικαλιστικά γραφεία της σάπιας διαπλοκής, εκτονώνοντας άσκοπα την δίκαια σωρευόμενη  αγανάκτηση μας.

Ξεχνώντας το βασικό στόχο, που είναι το μετερίζι της στρατηγικής οργάνωσης του εχθρού, τη βουλή. Που καταπατημένη από τις διαπλεκόμενες και συνεργαζόμενες ομάδες των σάπιων πολιτικών ανδρικέλων, νομοθετούν το ξεπούλημα της χώρας και των ιθαγενών κατοίκων, οδηγώντας την στα δόντια του αχόρταγου διεθνισμού της υποτέλειας και της προς τα κάτω ομογενοποίησης.
Ας βάλομε στόχο λοιπόν το στρατηγείο της διαπλοκής τη βουλή, αυτό που άτυχα έβαλαν στόχο οι 500.000 αγανακτισμένοι του 2011, πριν έντεχνα διαλυθούν από τις ομάδες περιφρούρησης των έντρομων τότε υπαλλήλων του διεθνισμού.
Από τη στιγμή που μια πολιτική απεργία διαρκείας είναι ανέφικτη και μέχρι να ωριμάσει στις συνειδήσεις των αυριανών δούλων, τόπος συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και ρίξης, είναι το άντρο της ακολασίας και όχι τα σημεία αντιπερισπασμού που μας δείχνουν αυτοί, προς εκτόνωση.

Οι πραίτορες και τα λογής φερέφωνα, είναι γνωστό ότι εκεί θα περιμένουν για να προστατεύσουν την αυλή του κατακτητή. Δεν αποτελούν όμως δικαιολογία υπαναχώρησης, σε ένα λαό που ζητάει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον τόπο του.
Τα αγαθά, κόποις κτώνται. Και οι παράπλευρες απώλειες καθημερινά, φτάνουν στην αυλή, χτυπώντας την πόρτα ενός εκάστου από μας.

Βυζαντινός Αντίλαλος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών