Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Βίντεο.Η τεχνολογια της google στην υπηρεσία του πορνό


Tα Google Glasses διαθέτουν κάμερα 5-megapixels με δυνατότητα λήψης video 720p, αποθηκευτικό χώρο 16GB, WiFi (802.11b/g), Bluetooth και micro USB θύρα για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση. Είναι συμβατά με κάθε Android smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 και άνω καθώς και με την εφαρμογή MyGlass που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Google Play.

Τα ειδικά γυαλιά επιτρέπουν στο χρήστη να έχει διαδικτυακές συνομιλίες, να μελετά χάρτες, να λαμβάνει οδηγίες για τις μετακινήσεις του ακόμα και να έχει άμεση πληροφόρηση για τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς.
Με τα «γυαλιά», μπορεί επίσης ο χρήστης να τραβάει φωτογραφίες και να ενημερώνεται για το ποιοι φίλοι του είναι κοντά. Αν χρειαστείς ένα καφέ, τα γυαλιά σου προσφέρουν πληροφορίες για την πλησιέστερη καφετέρια!

To Google Glass είναι σαφώς μια πρωτοποριακή συσκευή, ένα gadget που θα αλλάξει στο μέλλον τον τρόπο που ζούμε, που βλέπουμε, που αλληλεπιδράμε με ανθρώπους και αντικείμενα, όμως ακόμη οι χρήστες του δείχνουν διστακτικοί, δείχνουν να ψάχνουν τρόπους για να το χρησιμοποιήσουν.
Μέχρι να επέλθει αυτή η εξοικείωση, η φαντασία αφήνεται να οργιάσει, αναζητώντας το τι θα μπορούσε να γίνει με το Google Glass, καλύτερα απ’ότι γίνεται με τα τωρινά, συμβατικά μέσα.
Αυτό, φυσικά, γίνεται δυνατό χάρη στην κάμερα 5-megapixels του Google Glass, η οποία λαμβάνει και HD video ανάλυσης 720p... φανταστείτε λοιπόν μια κάμερα ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, η οποία «βλέπει» ό,τι «βλέπετε»!
Η χρήση των γυαλιών σε ταινίες πopvό αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία, κυρίως λόγω της πολύ καλής ανάλυσης που έχουν και της οπτικής που προσφέρουν, φέρνοντας το θεατή σε κατάσταση σχεδόν πραγματικής θέασης.
Έτσι σκέφτηκαν και στη Mikandi, ώστε να δημιουργήσουν την πρώτη ταινία πορνό «πρώτου προσώπου»!

Το trailer κυκλοφόρησε ήδη στο YouTube και κάνει θραύση, με ελάχιστα αποκαλυπτικά πλάνα βέβαια. Σίγουρα χρήσιμο το face recognition για να αποφασίσεις αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου σε καλύπτει... στο κρεβάτι.

Εν τάχει, μιας και το θέμα και το βίντεο… καίνε, η Mikandi «έσπασε» το μπλοκάρισμα της Google για την ανάπτυξη σκηνών σεξ με τα Glass και δημιούργησε μια ταινία αντίστοιχου περιεχομένου.

Οι πορνοστάρ James Deen και Andy Sam Dimas στην οθόνη σας:


Σημ.
Η αρχή έγινε με τα περίφημα γυαλιά της google.
Η επόμενη κίνηση θα είναι η είσοδος στην αγορά συσκευής εικονικής πραγματικότητας, που εκεί θα χάσει η μάνα το παιδι και το παιδι τη μάνα, δεδομένου ότι οι σχέσεις των ανθρώπων θα τελειώσουν, αφού θα έρθει η ψηφιακή επαφή με τους αισθητήρες, να φέρει το μοντέλο της προτίμησης του κάθε ενός στις σεξουαλικές του φαντασιώσεις, σε πραγματικό χρόνο.

Οι διεθνείς νομοθεσίες πόσο θα αντέξουν στην πίεση του κέρδους των εταιρειών και τις επιλογές των διαμορφωτών του ανθρώπινου μέλλοντος στην παγκοσμιοποίηση του ανώνυμου;



Πηγή   protothema
                protagon
                voanews











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών