Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Όταν η προδοσία γίνεται αρετή, οι αιώνες λυγίζουν

Το να πουλάς κομμάτια από την χώρα που αποκαλείς πατρίδα σου σε παραδοσιακό εχθρό, αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία.
Το να βγαίνεις και να το δηλώνεις δημοσίως, ε…αυτό πια εντάσσεται στην γλοιώδη έπαρση και την αναλγησία του προδότη.

Η πατρίδα των Ελλήνων, ποτισμένη στο αίμα από τους αγώνες για ελευθερία, δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο φτηνών τηλε πλειστηριασμών
με δικαίωμα μάλιστα συμμετοχής άνευ κριτηρίων.  
Στα χώματα αυτής της πατρίδας, φύτρωσαν κατά καιρούς πολλοί προδότες, που βρήκαν όμως όλοι ανεξαιρέτως τη θέση που τους έπρεπε στο περιθώριο της ιστορίας.
Σήμερα η μοίρα της φύλαξε μια πανσπερμία προδοτικών ανδρικέλων να χορεύουν αφιονισμένα στο
belly dance των εχθρικών τυμπάνων, τείνοντας να καθιερώσουν ως πρότυπα αρετής την προδοσία και την αναλγησία.
Καμαρώστε «Έλληνα» τηλεπωλητή στα καθήκοντα υπουργού πωλήσεων, ικανού να πουλήσει και τη μάνα του ανακοινώνοντας το βαρύγδουπα στα κανάλια.
Και τη μάνα του, ας την πουλήσει, δική του είναι. Η Ελλάδα, δεν του ανήκει. Ούτε αυτού, ούτε του κάθε διορισμένου από τον ασύμμετρο εχθρό σε μια εκπορθημένη και καταπατημένη βουλή στη χώρα των χιλιετηρίδων και της δημοκρατίας.
Η Ελλάδα, ανήκει στην ιστορία της.
Ούτε στα ψάρια του Αιγαίου, ούτε σε κανένα λαό ανίκανο να σηκώνει τη σημαία της, αλλά στο λαό εκείνο που με αγάπη και θυσίες, την υπηρέτησε πιστά στα προστάγματα της δικής του ιστορίας και της δικής του παράδοσης.
Αυτός ο λαός έχει το χρέος να την σηκώσει και πάλι στα χέρια του, και με “γόνα και με στήθος” όπως μας λέει ο Σικελιανός, να την βγάλει από τη λάσπη και να την τοποθετήσει στο δικό της ιστορικό βάθρο.
Οι υπόλοιποι, περισσεύουν όχι ως περιττοί, αλλά ως επιζήμιοι.

Ακούστε και φρίξτε με αυτά που λέει ο τηλεπωλητής υπουργός στο βίντεο!

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (!!!) ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!


Σ αυτό το λαό, που χιλιετηρίδες τώρα τον έθρεψε η Ελλάδα με τον ήλιο και την ιστορία της, σ αυτόν που παραπάνω αναφερθήκαμε, αφιερώνομε το Πνευματικό Εμβατήριο του Άγγελου Σικελιανού, που απευθυνόμενος στους ομοαίματος αδερφούς του, κάθισε σήμερα κι αυτός όπως και τόσοι άλλοι που μίλησαν για Ελλάδα μέσα από το έργο τους, στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως εθνικιστής και ρατσιστής, κατά τα πρότυπα των παπαγαλακιών της νέας τάξης του unity in diversity.



Βυζαντινός Αντίλαλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών