Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Οι μάσκες πέφτουν! Πρόταση βόμβα από το Χαικάλη με Καραμανλή και Τσίπρα

Πολιτικό σάλο έχει προκαλέσει η αναφορά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη κατά την διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1,  όπου ο βουλευτής πρότεινε την ένωση όλων των κομμάτων-πλην της Χρυσής Αυγής- με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kourdistoportocali.com o καλός βουλευτής δεν θα έπαιρνε την σχετική πρωτοβουλία εάν δεν είχε το ok του Πάνου Καμμένου. Από το πλευρά του αρχηγού των ΑΝΕΛ δεν παραλείπουν να αναφερθούν στην φιλική σχέση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Κώστα Καραμανλή. 

Πηγή paraskhnio

Γι αυτό δεν θα πάψομε να λέμε ότι όλα μαζί τα κόμματα βρίσκονται σε μια απόλυτα συντονισμένη γραμμή συνεργασίας σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που βλέπομε να εκτυλίσσεται στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου εδώ και μερικά χρόνια.
Το ρέκβιεμ του Ελληνικού θανάτου.
Με ρόλους δοσμένους από το διεθνιστικό κεφάλαιο που έχει εισέλθει κατακτητικά στη χώρα μας, αλώνοντας τη βουλή και μοιράζοντας ρόλους στους εδώ εντολοδόχους του πρώην βουλευτές και νυν υπαλλήλους του.
Εξαιρεί από την προτεινόμενη συγκυβέρνηση, τη Χρυσή Αυγή.
Το λόγο, μόνο ο σεναριογράφος μπορεί να τον ξέρει, αν και μπορούμε να υποθέσομε ότι την θέλουν στο ρόλο της αντιπολίτευσης και με το να την αφήνουν απ έξω, της δίνουν και κάποια μπόνους ψήφων από τον ψηφοφόρο που θα την δει σαν τη ριγμένη αντισυστημική αδερφή.

Βλέποντας όλοι αυτοί οι ένοικοι της καταπατημένης βουλής ότι αυτή η κυβέρνηση που έστησαν με νεοταξίτικα ξυλοπόδαρα και τις ευλογίες του Δ’ Ραιχ, δεν έχει μέλλον, βλέποντας το τέλος να είναι αναπόφευκτο, καταφεύγουν σε ότι βρούν πρόχειρο για το γύρισμα των νέων ανανεωμένων πράξεων του ρέκβιεμ, στην προσπάθεια τους να πάρουν την κοινή γνώμη με το μέρος τους όπως επανελημένα εκφράζει την πεποίθηση του ο Σαμαράς.




2 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Η ΧΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ελληνικός λαός ποτέ ιστορικά δεν έδωσε δείγματα γραφής
      σε επιλογές των άκρων, όποια κι αν είναι αυτά.
      Αντιθέτως, στο σύνολο του έχει βαθιά δημοκρατική και πατριωτική συνείδηση, όπως τον έχει γαλουχήσει αιώνες τώρα η λαϊκή παράδοση
      και η ιστορία του.
      Όλα τα υπόλοιπα, εντάσσονται στα πολιτικά και κομματικά παιχνίδια
      του σαθρού μεταπολιτευτικού μας συστήματος, το οποίο νομοτελειακά, φτάνει στο τέλος του.

      Διαγραφή

Σχόλια αναγνωστών