Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Προκλητικές δηλώσεις αναξιόπιστων πολιτικών υπαλλήλων της τρόικας

Γραμμή έχει πάρει απ ότι φαίνεται όλο το κυβερνητικό στρατόπεδο, να μας αποβλακώσει εντελώς με τις απανωτές τους δηλώσεις προσπαθώντας να μας χαϊδέψουν τα αυτιά αλλά και να κοιμίσουν την αγανάκτηση του κόσμου, πριν την νέα λαίλαπα μέτρων, κατασχέσεων, ξεπουλημάτων και γενικότερης αποδόμισης της χώρας και του έθνους, που όλα δείχνουν να έρχονται μετά την επίσκεψη της τρόικας και μέχρι το τέλος του έτους.

 Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο γνωστός πλασιέ Γεωργιάδης στο ρόλο υπουργού της υφιστάμενης συγκυβέρνησης, είπε με το ουρανομήκες θράσος που τον διακρίνει.
«Μόνο σε περίπτωση «δυστυχήματος» δεν θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα», αλλά επεσήμανε ακόμη αναφερόμενος στην ομιλία του έχοντος το ρόλο πρωθυπουργού κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ, ότι

«καλύτερη ομιλία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια». «Όποιος άκουσε την ομιλία του αποκλείεται να μην ενθουσιάστηκε»


Το μόνο δυστύχημα που είναι σίγουρο και ορατό, είναι η παρουσία αυτού του είδους των πολιτικών στο τιμόνι της χώρας. Όσο για την ομιλία του πρωθυπουργεύοντος στη ΔΕΘ, ας αφήσει την ιστορία και την κρίση του λαού, να την κρίνει, μιας και αυτοί δεν είναι σε θέση να κρίνουν ούτε το ίδιο τους τον εαυτό μπροστά στο δοσιλογισμό και την υποκρισία που τους περισσεύουν.


Ο πρωθυπουργεύων βέβαια κ. Σαμαράς, έχει  άλλη αντίληψη με τον πλασιέ συνεταίρο του περί ατυχήματος.
Σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής», στέλνοντας το μήνυμα του προς τους βουλευτές της συνκυβέρνησης, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «στην περίπτωση που βουλευτές της πλειοψηφίας αρνηθούν να στηρίξουν κυβερνητικό νομοσχέδιο, τότε αυτό δεν θα είναι ατύχημα, αλλά δολιοφθορά».
«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιος κυβερνητικός βουλευτής που θα αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση και τη χώρα. Το έχουν δείξει, άλλωστε, ως τώρα. Με μεγάλη ευθύνη και σοβαρότητα. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν «ατύχημα». Θα ήταν δολιοφθορά! Ποιος θα έκανε τέτοια πράξη δολιοφθοράς σε βάρος της χώρας;»
Αυτό το «σε βάρος της χώρας, είναι που σκοτώνει ελέφαντα» !
Όταν μια ολόκληρη συμμορία πολιτικών ανδρεικέλων έχουν αναλάβει το έργο της διάλυσης του κοινωνικού ιστού της χώρας με συνοπτικές διαδικασίες και την παραδίδουν κομμάτι κομμάτι σε Γερμανικά και άλλα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα με μόνο αντάλλαγμα, νέες υποσχόμενες θέσεις εργασίας από δουλοποιημένους ιθαγενείς, για τις γαλέρες των αποικιοκρατών, ΠΟΙΟΣ μπορεί να μιλάει για…ατυχήματα και δολιοφθορές, όταν η εσχάτη προδοσία έχει μπεί στην ημερήσια διάταξη των υφισταμένων δουλικών των υπαλληλίσκων του ΔΝΤ ;

Στο παιχνίδι έβαλαν και το βουλευτή επικρατείας και σύμβουλο του πρωθυπουργεύοντος, τον κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος μιλώντας στον Real fm και στο Ν. Χατζηνοκολάου, είπε
«Όταν τα νούμερα γίνονται θετικά, δεν τα πιστεύουμε, αυτό είναι επάγγελμα μιζέρια. Όποιος θέλει να βλέπει την μιζέρια και να την διαιωνίζει ας το κάνει. Εξαιτίας της επιτυχίας δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα. Εξαιτίας της επιτυχίας, η κυβέρνηση θα μπορέσει να δώσει ένα μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος»

Όπως θα δούμε και παρακάτω από παρόμοιες δηλώσεις, έχουν πάρει γραμμή όλοι οι σκυφτούληδες ματά των αυλοκολάκων, να μας ταρταλιάσουν το νευρικό σύστημα.
Και κατά που λέει και ο κ. Λαζαρίδης, όποιος την ώρα του βούρδουλα δεν βλέπει την αγάπη με την οποία τον βαράμε, εεεεεε…αυτό, λέγεται μιζέρια !!!
Δεν θα πάρουν άλλα μέτρα επαναλαμβάνει κι αυτός κοντά στους άλλους με πρώτο σαλπιγκτή τον πρωθυπουργεύοντα. Και μετά την τόσο μεγάλη επιτυχία, θα…μοιράσουν μέρος του πλεονάσματος.
Ψάξτε παιδιά να βρείτε και να ξεσκονίσετε καλά τα πουγκιά σας. Έρχονται τα ποσοστά μας επί των εισπράξεων !!!

Πουτάνα ασπιρίνη! Ούτε κι εσένα έχω τη δύναμη πια να αγοράσω!


Και κοντά στους κυβερνητικούς, έρχεται και ο «αντιπολιτευόμενος» κ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ, να μας κατακεραυνώσει με τη βαρύγδουπη δήλωση περί…εθνικού συμφέροντος…
«αν μας πιέσουν είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να προστατέψουμε τα εθνικά συμφέροντα».
(απάντησε έτσι  στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι αν και δεν αποτελεί επιθυμία του να προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια όπως η στάση πληρωμών, αν εξωθηθεί σε αυτήν, δεν πρόκειται να διστάσει).
 «Επιβάλλεται έξοδος από το μνημόνιο και κούρεμα του χρέους. Μπορεί να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση Σαμαρά – Στουρνάρα;» διερωτήθηκε.
Ποιοι μιλάνε τώρα για…εθνικό συμφέρον ;
Αυτοί που διακωμωδούν τη σημαία, αυτοί που λένε όχι στους εξοπλισμούς και ας το διακινδυνέψομε, αυτοί που στο όνομα της νέας τάξης, ευαγγελίζονται την κατάργηση συνόρων και όπου γη, πατρίς.
Ας μας ξεκαθαρίσει λοιπόν και ο ΣΥΡΙΖΑ, τι πολιτική θέλει. Το εθνικό καθήκον, την εθνική συνείδηση και το εθνικό κράτος, ή το διεθνισμό της προοδευτικής δήθεν «κουλτούρας» που πολιτεύονται τα στελέχη του και οι συνιστώσες ;

Στη συγχορδία κυβερνητικών οργάνων, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο…γαμπρός της παρέας, ο Σίμος Κεδίκογλου. Μας έχει άλλωστε συνηθίσει στα πυροτεχνήματα δηλώσεων τελευταία.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, επανέλαβε τη γνωστή καραμέλα που μας τρατάρουν ομαδικά τα καθεστωτικά ανδρείκελα.
«Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα καθώς με το ακολουθούμενο πρόγραμμα, η χώρα δεν χρειάζεται άλλα δανεικά»
Τι να πούμε βρε παιδιά, ότι και η βλακεία για να τα χάψει πια ο κόσμος έχει τα όρια της ; Στέρεψε και άλλο δεν τους πιστεύει πια κανείς.

Και επανέρχεται ο δαιμόνιος πλασιέ αρχαίας ελληνικής ιστορίας με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ πάλι και στην εκπομπή magazino, να μας…βεβαιώσει λέει, ότι «το μνημόνιο οδεύει προς το τέλος του».
«Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω οριζόντια μέτρα» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε
«η τρόικα αναγνωρίζει την πολύ μεγάλη προσπάθεια του λαού και της κυβέρνησης. Να μην αφήσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, σε λίγο το μνημόνιο θα είναι παρελθόν».

Τώρα που μας το είπε ο Άδωνις, να δεις πως ηρεμίσαμε. Ετοιμαζόμαστε για ότι χειρότερο θα μπορούσε να εφεύρει το εθνοαποδομητικό μυαλό τους.
Όσο για τα μέτρα, τα νέα μέτρα που…δεν θα υπάρξουν, φαγώθηκαν όλοι μαζί συντονισμένα τελευταία, να μας το λένε ο ένας μετά τον άλλο οι κυβερνητικοί.
Την ώρα που όλοι οι πολιτικοί σχολιαστές αναφέρονται στα νέα μέτρα που έρχονται το φθινόπωρο, αλλά και την ώρα που θυμόμαστε ότι κάθε παρόμοια εξαγγελία τους στο παρελθόν, την ακολουθούσε τσουνάμι νέων μέτρων και περικοπών μισθών και συντάξεων.

Απώλεσαν ολοκληρωτικά κάθε ίχνος αξιοπιστίας και αυτοί υποκρίνονται ακόμα τους σοβαρούς και τους εχέγγυους, σαν να μην αποτελούν απλούς υπαλλήλους και εντολοδόχους των ξένων συμφερόντων. Που μεταφέρουν τις εντολές, μέσω υπαλλήλων του ΔΝΤ σε υφιστάμενους πολιτικούς, που στην ανάγκη τους να δείξουν όσο γίνεται πιο πειθήνια όργανα, γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως στην εφεύρεση και εκτέλεση των πιο αντιλαϊκών μέτρων που φέρνουν τον τόπο σε κατάσταση χειρότερη από αυτή που γνώρισε κατά την προηγούμενη γερμανική κατοχή του 1940.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών