Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το ΦΕΚ της μούγκας και της δουλοποίησης, ήταν από νωρίς ψημένο


Και το θέμα είναι οτι δεν βγήκε κανένα "αντιμνημονιακό" κόμμα να αντιταχθεί ανοιχτά στο νόμο τότε, ούτε να ενημερώσει το δύσμοιρο πόπολο, τα δε ΜΜΕ, κράτησαν σιγή ιχθύος, ενώ για τη Μαρία, τη χρυσή αυγή, τις υποκλοπές ανάμεσα στα ερπετά, μας έκαναν πλήση εγκεφάλου επί σειρά ημερών.
Πρώτα νομοθέτησαν για τις συντάξεις του αύριο και μετά οριοθέτησαν τους μισθούς σε επίπεδα γαλέρας, δηλαδή μια τυρόπιτα ημερησίως, για να μην πεθάνει ο δούλος.

Και τα νέα παιδιά, μένουν μετέωρα χωρίς καμία προοπτική, χωρίς όνειρα, απάτριδες και χωρίς οικογένεια. Δούλοι για γαλέρες. Οι υπόλοιποι, οι παλιοί, ας πεθάνουν. Δεν χρειάζονται, ως αντιπαραγωγικοί.
Και βγαίνει και ο Κυριάκος και λέει με θράσος, οτι θα εφαρμόσουν στρατιωτικό νόμο προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους.
Κι εμείς, φλυαρούμε και αδρανούμε !


Και το θέμα είναι οτι δεν έπρεπε εμείς να το αναδείξομε, αλλά οι ισχυριζόμενοι πολιτικοί οτι ανήκουν στον αντιμννημονιακό χώρο, τα κατά τα άλλα "επαναστατικά" συνδικάτα και τα ρουφιανοΜΜΕ.
Αύριο θα τον εφαρμόσουν και θα λένε...μα είναι παλιός.
Άσε που αν τον διαβάσεις όλο, αρκετά άρθρα του, εφαρμόζονται ήδη στο συνταξιοδοτικό.
Όπως γράφω και αλλού, το μαχαίρι της λαιμητόμου βρίσκεται ήδη σε κάθετη πτώση κι εμείς φλυαρούμε, νομίζοντας οτι σφυρίζει ο βοριάς.



Απο το ΦΕΚ ν 3863 αρ φύλου 115 15
Ιουλίου 2010.


Νομοθετήθηκε και θα ισχύει απο 2015.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΣΩΜΑ,
ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΓΚΑ !
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.
ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΕΚ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Τα κεφαλαία, δικές μου επισημάνσεις.
Αρθρο 2 Βασική σύνταξη

1. Από 1.1.2015 και εφεξής καθιερώνεται βασική σύνταξη. Το ύψος της βασικής σύνταξης, για το έτος 2010, καθορίζεται στο ποσό των ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ (360,00) ευρώ μηνιαίως, ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ και αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 11 του νόμου αυτού.
2. Την ανωτέρω βασική σύνταξη δικαιούνται:
Α. Οι ασφαλισμένοι των οργανισμών κύριας ασφάλισης, πλην ΟΓΑ, καθώς και οι τακτικοί υπάλληλοι και λειτουργοί του Δημοσίου, οι στρατιωτικοί και οι τακτικοί υπάλληλοι των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμίδας, ανεξαρτήτως χρόνου υπαγωγής στην ασφάλιση, που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από την 1.1.2015 και εφεξής.
........................................................................................................
........................................................................................................
Β. Οι ανασφάλιστοι και όσοι έχουν πραγματοποιήσει λιγότερες από 4.500 ημέρες ή δεκαπέντε (15) έτη ασφάλισης σε ασφαλιστικούς οργανισμούς κύριας ασφάλισης ή το Δημόσιο, εφόσον πληρούν αθροιστικά τα παρακάτω κριτήρια:
α) Έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους.
β) Το ατομικό και το οικογενειακό τους εισόδημα, από οποιαδήποτε πηγή, κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος, δεν υπερβαίνουν το ποσό των ΠΕΝΤΕ χιλιάδων σαράντα (5.040) ευρώ και δέκα χιλιάδων ογδόντα (10.080) ευρώ αντίστοιχα. Τα ανωτέρω ποσά ανακαθορίζονται κατά το ποσοστό αναπροσαρμογής της βασικής σύνταξης

Σας ενημέρωσε κανένα κόμμα ή κανένα ΜΜΕ ???
Το link, για όσους θέλουν να διαβάσουν το ΦΕΚ ολόκληρο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών