Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η δραχμή του ευρωλιγούρη



Σενάρια πάνε κι έρχονται περί δραχμής, δραχμολάγνων, ευρολάγνων, τσαρλατάνων όπως τους χαρακτηρίζουν, "ειδικών" και ανειδίκευτων, ιστοσελίδων, μπλογκεράδων, τελάληδων, φωνακλάδων κλπ κλπ...
Άλλοι με θετικό και άλλοι με αρνητικό πρόσημο και όλοι μαζί για τη συνειδητοποίηση του μοιραίου επερχόμενου, από τους όχλους.
Σε μια κυβέρνηση, που έμαθε να επικοινωνεί με το λαό, μέσω διαδόσεων, non paper, καπνογόνα, και με ένα αξιέπαινο περίσσευμα υποκρισίας και δολιότητας.
 

Πρώτο βιολί στην ορχήστρα, απο το Βαρουφάκη και το περίφημο plan B.
Μα...απο τον αντάρτη, τον εκδιωχθέντα ???
Εκεί είναι το τυράκι που απαιτείται για το σωστό στήσιμο της φάκας.
Ότι κι αν πει, δεν χρεώνει την κυβερνητική γραμμή, θεωρείται προσωπική αποψη, ακόμη και ένδειξη εκδικητικότητας στους κακούς που τον αποκαθήλωσαν.
Το plan b του Γιάννη ποιό ήταν ?
Grexit ελεγχόμενο, έξοδος απο ΟΝΕ και δραχμή.
Καραμπινάτη ευροδραχμή !
Λαπαβίτσας.
Έτερος αντάρτης των μέτρων και πρώην υποστηριχτής της δραχμής εκτός ΟΝΕ και εκτός ΕΕ.
Με άρθρο στο "ποντίκι" υπεραμύνεται της έξοδου απο την ΟΝΕ και τη λύση της δραχμής.
Εκτός ΟΝΕ, μιλιά για έξοδο απο ΕΕ.
Ταυτόχρονα, ένα σωρό δημοσιεύματα αναφέρονται σε μια δραχμή, με θετικά, ή με αρνητικά σχόλια απο διάφορες στρατολογημένες πένες, ή εραστές του κατα σύστημα copy past προλειαίνοντας το έδαφος στο υποσυνείδητο των όχλων.
Είτε με θετική, είτε με αρνητική διαφήμιση.
Η κάθε μία, κάνει με διαφορετικό τρόπο, την ίδια δουλειά.

Για δραχμή με έξοδο απο ΕΕ, μούγκα στρούγκα από όλους!!!
Λυτούς και δεμένους.
Για το εθνικό νόμισμα ελληνικής κοπής και ισοτιμίας με ταυτόχρονη έξοδο απο ΕΕ και ΟΝΕ για το στήσιμο μιας εθνικά ανεξάρτητης οικονομίας, πράγμα που θα φέρει την κατρακύλα του Ευρώ και με το ντόμινο που θ ακολουθήσει και του 4ου Ραιχ, επικρατεί άκρα του τάφου σιγή.
Ακόμη και απο τον πατέρα της θεωρίας, Λαπαβίτσα.
Συμπερασμα ?
Η δραχμή έρχεται ολοταχώς και με το πιο απεχθές της πρόσωπο, αυτό της ευροδραχής.
Και όπως θέλουν ας την ονομάσουν, αλλά είναι ένα ακριβές αντίγραφο της δραχμής Τσολάκογλου.
Απρίλης-Μάης κοντά ειν το θέρος, το πολύ μέχρι Σεπτέμβρη, αν υπολογίσομε οτι Ιούλιο και Αύγουστο θα ρεύσει μετρητό στις ελληνικές τράπεζες, ενώ για μετά δεν υπάρχει δέσμευση.







                 


Αν δρομολογήσουν ταυτόχρονα και τις "διεδαφικές ενώσεις" βάσει του αλησμόνητου Καλικράτη, όπως μας περιγράφει αναλυτικά ο Καζάκης, τότε είναι που θα μιλάμε με απόλυτη σιγουριά για το τελειωτικό χτύπημα του σιονιστικού τέρατος μέσω του εθνικοσοσιαλιστικού ναζισμού του 4ου Ραιχ προς την Ελλάδα.

Κρατάτε σημειώσεις...σφιχτείτε κι ο Θεός βοηθός.
Εκτός αν...συνειδητοποιήσομε όλοι μαζί οτι η δουλειά μας μαζί και η ιστορική μας συνέχεια ως λαός και ως έθνος, βρίσκεται στο δρόμο, στις πλατείες.
Σε νέους αγώνες για την απεξάρτηση απο το βρόγχο θανάτου των διεθνών εμπόρων ψυχών και εθνών τη διεθνή καμόρα των αγορών και την απαλλαγή μας απο όλους ανεξαιρέτως τους ντόπιους εκτελεστές των συμβολαίων θανάτου των νέων επικυρίαρχων.
Χωρίς ψευτοδειλήματα ανάμεσα στον προδότη και τον εφιάλτη, χωρίς κονκάρδες και χρωματιστά συγχωροχάρτια, χρωματιστές δηλώσεις υποταγής στη δουλεία που ετοίμασαν κομένη και ραμένη στις γαλέρες του διεθνιστικού κεφαλαίου.
Αύριο, δεν θα έχομε τίποτα να δώσομε στις επόμενες γενιές πέρα απο μια νέα μετανάστευση, ή μια μεσαιωνική δουλεία.






Βυζαντινός Αντίλαλος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών